Saturday 10 November, 2018

Veldrijden Hyperlinks

Hyperlinks naar leuke, interessante, informatieve en handige Veldriijders pagina's.

Wil je ook een link die met dit item te maken heeft hier plaatsen kun je me altijd via het formulier of via de info pagina berijken.
Staat er een onderwerp niet bij en je denkt die kan hier ook wel bij, dan maak ik deze op verzoek aan.

Cyclo Cross
Op deze site kun je veel informatie vinden over Cyclo Cross. Er wordt aandacht besteed aan trainingsvormen, technieken begeleiding, beperkte wedstrijdverslagen en foto's.
Sport.be
Alle informatie omtrent cyclo-cross. Resultaten, klassementen, wedstrijdverslagen, foto's en wielernieuws.
Super Prestige Cyclocross
Hier vind je alles over Super Prestige Cyclocross
De Superprestige is een regelmatigheidscriterium in het veldrijden, dat elk seizoen wordt georganiseerd door de Belgische Verenigde Veldritorganisatoren. De wedstrijden worden zowel in Belgiё als in Nederland gereden.
In elke van deze wedstrijden zijn er punten te verdienen en aan het eind van het seizoen wint de veldrijder met de meeste punten de Superprestige.
Gazet van Antwerpen trofee/bpost bank trofee
Hier vind je alles over Gazet van Antwerpen trofee.
De GvA Trofee was oorspronkelijk bedoeld om de sub-toppers een graantje te laten meepikken in het veldritlandschap.
Naarmate het prijzengeld werd opgetrokken, kwamen ook de toppers zich mengen in het gebeuren waardoor de GvA Trofee uitgegroeid is tot een Belgische veldritklassieker.
En ondertussen zijn er ook crossen buiten de provincie Antwerpen.
In oktober 2012 kwam de naamsverandering naar bpost bank trofee.De aard van het regelmatigheidscriterium werd ook grondig veranderd.
Zo wordt er vanaf het seizoen 2012-2013 geen punten meer gegeven na elke veldrit maar wordt er een klassement bijgehouden op basis van tijd.
Cyclocross UCI Worldcup
Hier vind je alles over Cyclocross UCI Worldcup.
De wereldbeker veldrijden is een internationaal regelmatigheidscriterium dat sinds 1993 elk seizoen door de Internationale Wielerunie (UCI) wordt georganiseerd.
In elke wedstrijden zijn punten te verdienen en aan het eind van het seizoen wint de veldrijder met de meeste punten de wereldbeker.

Cyclocross UCI Worldcup
  Tweet